Post by kotttserharseagar on Mar 16, 2022 1:20:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Adventure Escape Mysteries ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Adventure Escape Mysteries IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sınırsız para için kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Adventure Escape Mysteries 2022 version ▞▞▞
Oyunu beğeniyorum. Sizi ilgilendirmek ve meydan okumak için yeterince zor. Takıldığım ve ipuçlarının dışında kaldığım ama yine de oynamayı sevdiğim sinir bozucu zamanlar var. Bulmacalara devam edin ve lütfen bulmak için birkaç ipucu daha eklemeye çalışın.
Kelimenin tam anlamıyla bunlar EN İYİ kaçış oyunları ama şimdi anahtar VE yıldız satın almak zorunda mısınız? Beyler hadi. Bunlar benim en sevdiğim kaçış oyunlarıydı, düşünceli ve zorluydular ve hikayeler ilgi çekiciydi. Şimdi, sadece hayal kırıklığına uğradım, istediğimiz kadar oynayabilir ve yıldız alabilirdik, şimdi anahtar satın almamız ve onların yenilenmesini beklememiz gerekiyor. Bu, Seçenekler veya bunun gibi aptalca bir oyun değil, lütfen onu geri değiştirin veya yıldızlar gibi ücretsiz anahtarlar için video izleme seçeneği ekleyin. Yeni sistem için 2 yıldız.
Haiku en iyi kaçış oyunlarını yapar..Diğer kaçış oyunlarına kıyasla onlarınki çok daha zorlu ve harika hikayelere sahip..yenisini sabırsızlıkla bekliyorum..
Oldukça iyi bir oyun. Yüklerken veya oynarken herhangi bir sorun yaşamadım. İpucunu birkaç kez kullanmak zorunda kaldım ama daha fazla yıldız almak zorunda kalmamak için daha fazla düşünmem gerekecek!
Keyifli oyunlar, anahtarlar söz konusu olduğunda kendinizi hızlandırır, birkaç bölümden sonra ne yapacağınızı bilmek biraz sorunlu olabilir, ancak çoğu şeyin bir yerlerde dolaşan bir yolu vardır, bu yüzden oldukça harikalar!
Hala birinci seviyedeyim. Ama masa çekmecesinden hançeri almaya çalıştığımda kilit geri geliyor. Yüzüklerin hiçbirini hareket ettiremiyorum ve kilidi temizlemek için uygulamayı kapatmam gerekiyor. Yeniden başladı ve aynı şey oldu.
Güncelleme: Bu oyunu silmem gerekiyor. Başka bir eğlenceli oyun umuyordum ama son üç oyun beni tamamen kapattı.Bir menzilleri olduğunu söylüyorlar, ancak korkutucu, kötü şeyleri sevenlere hitap etme eğilimindeler. Bazı oyunlar eğlencelidir! Düğünü ve boyama oyunlarını severim ama lanetli, perili ve şeytani oyunlardan kaçınırım. Lütfen düğün, resim ve cennet gizemi gibi daha fazla oyun yapın lütfen!? Bu oyunlara beş yıldız vereceğim!
Hikayeleri seviyorum, özellikle Kate Gray ama her 6 saatte bir 2 tuş sınırı çok saçma. Sadece 20 dakika daha oynamak için 3 saat boyunca her 30 dakikada bir durmak zorunda olmayan hikayelerin tadını çıkarmak istiyorum.
Bölümleri indiremiyorum, internet bağlantım güçlü olsa bile her zaman bölüm indirme başarısız diyor.
İyi ama nedense artık uygulamayı açamıyorum. Sadece sunucuya bağlanıyor diyor
Oyunda türkçe dil yok
Eko bölmesinde, kitaba her yeni kanıt eklendiğinde oyun donuyor. "Oyundan çıkmam", "senkronize edilmesini" beklemem ve ardından oyunu yeniden başlatmam gerekiyor. Neyse ki ilerleme kaydeder ama can sıkıcı bir durum. Düzeltin lütfen!
Harika grafikler, ancak başlangıç seviyesi bile benim için çok zor. Bulmacalar kolaydır, ancak bir sonraki bulmacaya geçmek için nereye tıklayacağınızı bulmak oldukça zordur.
Tüm yol boyunca ilginç ve zorluydu. Onu sevdim!
Yeni oyun echo bay hikaye dizisi harika, lütfen bundan daha fazlasını yapın. Bazı bulmacalar mantıklı olmasa ve diğer oyunlardan gerçekten farklı olmasa da
Oyun harika! Çok seviyorum. yeni bölümleri bekliyorum
Rebel Racing Poygalar flsk
İçerisinde kalabilecek tek tek indirmenize oyunlar var bi oyun tavsiye ederim.
Oynamak için ilginç hikayeler ve çok sayıda farklı senaryo. En büyük sorun, anahtarları almak için sonsuza kadar beklemeniz ya da satın almanız gerekiyor, bu da arka arkaya birkaç bölüm oynayamayacağınız anlamına geliyor... 2 bölüm alıyorsunuz ve sonra bekliyorsunuz. Bu, yıldız bulmakla birlikte oyunun büyük bir kesintiye uğramasına neden oluyor... Oynamak için para ödeyemeyen ve sonsuza kadar beklemek zorunda kalmadan oyunun tadını çıkarmak isteyen çoğumuz için yıldızlar daha sık olmalı ve anahtarlar oyunda bulunabilir olmalıdır. anahtarlar için.
düşük bir inceleme vermek beni gerçekten üzüyor... ama anahtarlar. Bunun iyi bir fikir olduğunu düşünen her kimse kovulmalı, oyundaki ivmenizi tamamen yavaşlatır ve fark etmediyseniz, insanların �'u yemden nefret eder ve tekniği değiştirir. Ya önde olun ve ücretli bir oyun olun ya da ücretsiz - reklamlarla özgür olmayı umursamıyorum bile. Neden bu sinir bozucu ücretli/ücretsiz birleşimini seçtiniz? Bu bitiremeyeceğim ilk haiku oyunu olacak. Umarım formatı değiştirirsiniz.
Adventure Escape Mysteries Dobrodružné vqsv
Eğlenceli bir oyun, ancak bazı bulmacalar zorlaşıyor ve kolayca kazanıldığından daha fazla "yıldız" alacak. Bu nedenle, satın alma, koruma dışındaki tek seçenektir.
İlginç, ancak hızla oyna-öde oyununa dönüşüyor.
Davaları halletmek için daha fazla yıldıza ihtiyacım var..İpucu bazen anlamak çok zor..Bu oyunda çok para harcıyorum..ama son hala beni heyecanlandırıyor..o yüzden sadece 3 yıldız veriyorum..almayı umuyorum daha fazla yıldız bonusu..
Çözmek için iyi bulmacalar, ancak ipuçları çok küçük ve onları büyütemezsiniz. 2 yıldız vermemin nedeni yoksa 4 yıldız olması
İlginç bulmacalarla harika bir oyun. Oynarken gerçekten keyif aldım.
Covenant oynamak ve küçük eğlenceli bir oyun ama bana sorarsanız gerçekten oy alamamaktan NEFRET EDİYORUM. 2 kez gitmek istediğim kişiyi seçtiğimde ... daha az birini alır .. Bu berbat! eğlencenin çoğunu alır.
Oyunun konseptini ve bazı bulmacaları seviyorum. Artık eğlenceli olmadığı için Kaldırmayı bitirdim. Korsanlar hazinesini yaptım ve son patrona ulaşmayı başardım. Saatlerce o yapbozun üzerindeydim! Bulmaca, her sıfırlamadan sonra tahtayı düşman yumurtlamalarıyla temizlemek zorunda kalmamdı. Rastgeleydi ve içinden geçmenin imkansız olduğu yerlerde giderek daha fazla düşman parçası ortaya çıkıyordu, bir angarya gibi geldi ve o patronu yenmeye yakın olmanın hiçbir anlamı yoktu.
Adventure Escape Mysteries Adventure ctv
Eğlenceli ve zorlu ve oh çok bağımlılık. Sinir bozucu olan tek şey tik tok ve oyun reklamları
bölüm indirilemedi??
Zamanını boşa harcama. Yardım etmek için toplam 30 yıldız alırsınız. Daha sonra? TAM OLARAK OYUN BAŞINA ÖDEMEDİR. Eğer yardıma ihtiyacın varsa. Bunu yapıyorsun çünkü oyunu gerçekten anlamana yardımcı olacak GERÇEKTEN HİÇBİR ŞEY YOK. Paranı boşa harcama.
Oyuncunun daha fazla anahtar alabilmesi için bir günde istediği kadar reklam izlemesine izin verilmelidir. Ayrıca oyuncunun yıldız alabilmesi için reklam izlemesine izin verilmelidir.
Çok ilginç hikayeler, ama Tanrım. Ne yapacağınızı ya da para harcayacağınızı bulmak için çok parlak olmalısınız. Bazı sahnelerde hikayedeki ipuçlarından sonuçlar çıkarabilirsiniz, ancak diğer sahnede..... Ve çok fazla gizem oyunu oynuyorum. Çok çok hayal kırıklığı.
Şimdiye kadar oyunların tadını çıkardım ama çözümüm doğru olmasına rağmen Midnight Carnival'da sudoku seviyesini geçmeme izin vermiyor.. Sona çok yakın!! Emily'yi kurtarmak gerek...
Bu oyun oynamak eğlencelidir ancak size çok paraya mal olacaktır. Size ne yapmanız gerektiğini söylemez ve ne zaman bir hin kullanmak isterseniz ypu'ya mal olur.
Bu oyunu gerçekten seviyorum ama artık bölümleri yüklememe izin vermiyor ve sadece anahtarlarımı alıyor ve sonra bana başarısız mesajını gönderiyor
Oyun eğlenceli ama hayal kırıklığı yaratıyor çünkü bir veya iki video izleyerek yıldızları ücretsiz olarak kazanmak yerine para ödemeniz gerekiyor. Kasadaki bir ayar noktasını çözdüğünüzde biraz kazanırsınız.
Harika bir oyun, benimki çeşitli yönlerden zorlu, teşekkürler.
Gerçekten 5 üzerinden 5'i hak ediyor, bu oyuna bayılıyorum... Bunu harika yapmak için ne kadar uğraşmışlar bilmiyorum ama çok çalıştıkları için başarıyı yakalamışlar❤️ Sizi sıkmayacak..Süper iş efendim👌
en güzel kaçış oyunlarından biri. harika olmuş.
Hikayeler harika. Şimdiye kadar boyalı duvarlar, kutsal yıldız ve ahit oynadım. Bu oyunlarda profesyonel değilim ve bazı bulmacaları gerçekten çok fazla buluyorum. Ayrıca, aldığım maksimum anahtar sadece iki, lütfen yuvayı artırın.
Tek kötü yanı İngilizce olması ....
Hatalı oyun. Eğitim o kadar kötüydü ki, bir bulmacayı bitirdiniz, sonra yanlışlıkla tekrar tıkladınız ve seviyeyi yeniden başlatmak zorunda kaldınız çünkü geri çıkmanıza izin vermeyecek. Giriş o kadar kötü tasarlanmışsa, oyunun geri kalanıyla uğraşmak istemiyorum. Her ne pahasına olursa olsun kaçının
Haiku oyunlarını seviyorum ve bunu her zaman duyduğunu veya okuduğunu biliyorum ama bu bulmacaların çoğu anlamsız. Sadece sizin için, çünkü onları geliştirdiniz, ancak adım adım ilerlemeye arada bir bakmazsanız, sonsuza kadar bir bulmacanın içinde sıkışıp kalacaksınız. Zor olmaları gerektiğini anlıyorum, bu iyi bir şey ama hadi, şimdi bağlantıları biraz daha makul hale getirin.
Adventure Escape Mysteries Piedzīvojumu spēles yrxk