Post by kotttserharseagar on Mar 16, 2022 1:14:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ 元氣の英雄 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 元氣の英雄 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód a végtelen állóképességért ▞▞▞
▞▞▞ 元氣の英雄 2022 version ▞▞▞
Amolyan meh
Tényleg élvezem! De azért adtam 3 csillagot, mert mindig magasabb szintű játékosok ellen játszhatok jobb hősökkel, és folyamatosan kudarcot vallok. Azt sem szeretem, hogy össze kell gyűjteni a lelkeket ahhoz, hogy meg tudjunk idézni néhány hőst, például mondjuk a NineTailt. Rengeteg pvp-t nyertem, és annyira igazságtalan, hogy véletlenszerűen lelkeket szerezsz... Úgy érzem, soha nem fogok NineTailst kapni 😭
q kérdés anyám jól van veled 😍😍😍😍😍
Miután újraindítottam a telefonomat, szeretnék játszani a genki hősökkel, és újra látni fogom az lvl 1-et! A csatornám helyes! Im lvl 16 Kérlek segíts nekem, imádom ezt a játékot!
元氣の英雄 Azione bldq
Kiábrándító PVP meccskészítés.. annyira ingerültté tesz a párkeresés. az 1200 nyerő arányú játékos szinte mindegyike bot. Szerintem több van, mint Bot, mint játékos. Lol. Abbahagyom a játékot, amíg nem javul a pvp partnerkereső mechanikája
Igen, a párkeresés szar, hogy 7 LVL-t kapok egy 37 LVL ellen? Milyen bs
kényszerített képernyőpozicionálás. Az alapértelmezetthez képest "fejjel lefelé" tartom a telefonomat. A játék nem forog.
Időpazarlás. Törli a fő fiókját, és csak vendég módban játszhat!
Eddig menő
Ma próbáltam bejelentkezni egy frissítés után. És a hősöm teljesen elment! Csak így..... azt akarja, hogy kezdjem elölről az egészet
Gát Annyira unatkozik, hogy több javítást javasoltam, és nehéz szintet lépni
Kiegyensúlyozatlan pvp ... szar
Azta
Nem tudtam rájönni, hogyan legyek női kardvívó? Ha nem tudod, akkor béna
Itt a drágakövekért
Miért ez a játék, miután frissítem, hogy a jelen legyen, amikor a 15. szint elromlott. Nem tudom visszaszerezni a 15. szintű karakteremet sem, mert mindig azt írja, hogy nem tudok csatlakozni a játékfiókomhoz
Az egyetlen dolog, ami igazán jó, az a tény, hogy részt veszel a harcokban.
Ez a játék nagyon jó, de még mindig segítségre van szüksége a fordításban
UTÁLOM EZT A JÁTÉKOT
Javítsa ki a megfelelő csatát! a rendszere annyira igazságtalan - .- 15K teljesítmény vs 25K teljesítmény, tényleg?
Nagyon jó, és a Super Nintendo férgeire emlékeztet
Ez egy átverés. Ne töltse le a magas értékelés miatt. A minősítésüket úgy kapják meg, hogy jutalom fejében megkérik a ppl-t, hogy értékelje őket 5*-re. Megbántam, miután letöltöttem és eltávolítottam
A PvP meccs szomorú, hogy soha nem egyenlő esélyekkel nyerni. Elakadtam ugyanazon a küldetésen, mert nem tudok 5 pvps-t nyerni. 18-as szintű vagyok, és képes lennék legyőzni néhány embert.
Szégyentelen az összes karakter másolása más franchise-ból.
Nem tudok bejelentkezni a Google Play-be, és a játék folyamatosan összeomlik
Jó játék, jó karakterek és játékmenet. Egy problémám van... ez ez a PVP meccs. Kicsit igazságtalan, amikor meccset keresel, és akkor az ellenfeled 10 szinttel feletted van. Kérjük, javítsa ki ezt a tisztességtelen PVP egyezést. És csináld így. lvls 10-15 meccs, lvls 15-20 meccs, lvls 20-25 meccs és így tovább. Ha nincs elég játékos, mit szólna egy BOT-hoz vagy NPC-hez? Vagy mindegy. A játék jó idő elütésre.. csak 1 problémám van
Bingo Zoo-Bingo Games! Casual pov
Az első küldetés során ahelyett, hogy előre haladnánk, hátrafelé mozog, amitől meghalok. A sima megjelenés és érzet szerkeszthető, és jobb értékelést ad, ha sikerül túllépni a hibát.
Nem tudom, mi a probléma a játékoddal, először jelentkezz be a Google-lal, és játssz 20 lvl-ig, aztán már nem tudsz csatlakozni. Rendben, jó, mivel nem rossz, játsszon újra, és jelentkezzen be a Facebookon, játsszon lvl 20-ig, majd ugyanazok a dolgok történtek. Nem tudtam bejelentkezni a Playbe, egyik fiókba sem. Az N most csak vendég felhasználóval indulhat újra. Mit játszottam olyan sokáig, mint a vége ilyen. Pls oldd meg.!!!
a legtöbb ilyen vélemény hamis. Gyémántokat adnak, ha 5 csillagot adsz ennek a játéknak. Sajnálom, hogy pénzt költöttek erre a játékra. Amint eléri a 22. lvl-t, minden nagyon ismétlődő lesz, és fizetni kell a nyerésért. Lehetetlen játék.
Így a fiókomat a gogo ogle fiókommal zároltam, de az új frissítés után törölték az lvl 30-as karakteremet. Már nincs a Google-fiókom alatt, és nem is tudom visszaszerezni. A karakter neve ReidMate, és szeretném tudni, hogy visszakapjam. Sok időbe telt, mire eljuttattam arra az lvl-re. Akkor 4 csillagot adok
Telefonváltáskor nem tudok bejelentkezni a google-val
Yji
nagyszerű játék volt, de most minden alkalommal összeomlik, amikor megpróbálom megnyitni.
A Copy cats bs játék törölte a fiókomat
GREDY GAME.. csak azoknak, akik hajlandóak pénzt költeni a játékba. Rosszabb BEVEZETÉS KÓD ESEMÉNY..! 👎
元氣の英雄 Azione bldq
jó kezdeti tapasztalat
5* a drágakő miatt, most visszaváltok arra, amit gondolok. Frissítés után kidobott kisállat. Sikertelen szőnyegkészítési rendszer, amely erősebb ellenfeleket ad
A játék aranyos és szórakoztató. De 2 nap után nem tudok belépni a játékba. Csak megragadt a főoldalon további betöltés nélkül. Nagyon csalódott vagyok, miután sok pénzt költök, és a játék nem működik.
Imádom eddig, milyen érdekes koncepció. Olyan zseniális és egyedi játékot alkottatok, srácok! Remélhetőleg még több karakter fog megjelenni.
Lassú reagálás az ügyfélszolgálatra.