Post by kotttserharseagar on Mar 16, 2022 0:53:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sausage Wars.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sausage Wars.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοί για πολλά νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ Sausage Wars.io 2022 version ▞▞▞
Sausage Wars.io Arkadne igre akut
Αααάααααααααα
Κατεβάστε Sling Kong 3.25.17 APK Android - APKFlame
Ανυπομονούσα να παίξω αυτό το παιχνίδι καθώς είχα δει τον φίλο μου να το παίζει και σκέφτηκα ότι φαινόταν καταπληκτικό. Ωστόσο, όταν άνοιξα την εφαρμογή, ήταν πολύ προβληματική. Δεν μπορούσα καν να δω τίποτα από αυτό που έκανα. Ελπίζω να μπορείτε να διορθώσετε αυτό το ζήτημα.
Ο λόγος που δίνω στο παιχνίδι 5 αστέρια είναι λόγω του δέρματος που υπάρχουν πολλά από αυτά, αλλά θα ήθελα να είχε περισσότερα, κάντε περισσότερα παρακαλώ 🙃
Δίνοντάς του 2 αστέρια μόνο επειδή είναι άλλο ένα ψεύτικο παιχνίδι για πολλούς παίκτες, αν ήταν πραγματικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες, πιθανότατα θα ήταν 4 ή ακόμα και 5
OMG είναι τόσο διασκεδαστικό είναι σαν ένας ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΛΟΥΚΑΝΙΚΩΝ μπορείτε να αφήσετε το λουκάνικο σας να χτυπήσει ένα άλλο λουκάνικο και μερικές φορές το λουκάνικο με το οποίο πολεμούσατε πεθαίνει γιατί αν συνεχίσετε να τον χτυπάτε μπορεί να πλησιάσει τις αιχμές και πεθαίνει αυτό είναι το μόνο που πεθαίνει, οπότε μου αρέσει το παιχνίδι σας, θέλω απλώς να πω xoxo στο παιχνίδι σας, ευχαριστώ που κάνατε το παιχνίδι αντίο
Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που πήρα αυτήν την εφαρμογή επειδή έχω "run sausage run", αλλά μόλις την άνοιξα, ήταν όλα χαλασμένα και δεν ήταν το τηλέφωνό μου, ήταν η εφαρμογή, αλλά της έδωσα δύο αστέρια επειδή φαντάζομαι το παιχνίδι να είσαι καταπληκτικός.
Η δημιουργία διαφημίσεων είναι ενοχλητική 2 διαφημίσεις στη σειρά
WRC The Official Game Android - Δωρεάν Λήψη της Εφαρμογής
Καλό παιχνίδι Καλό για να παίξετε όταν σας πετροβολούν και είναι διασκεδαστικό να τους κουνάτε με το κεφάλι σας
Αυτό είναι το χειρότερο παιχνίδι που έπαιξα ποτέ επειδή περιέχει υπερβολική έλλειψη και σφάλμα που μερικές φορές είναι χρήσιμο αλλά πολλές φορές ενοχλητικό
Διαφημίσεις διαφημίσεις διαφημίσεις!!! Είναι λυπηρό γιατί αυτό το παιχνίδι είναι μια καλή ιδέα, αλλά είναι κυριολεκτικά μια φάρμα διαφημίσεων.
Τελειο☺️☺️☺️
Είναι κάπως διασκεδαστικό στην αρχή, αλλά στη συνέχεια γίνεται δυσάρεστο..
Ωραίο παιχνίδι😁👍🏻😁👍🏻
Καλή παρατήρηση, αλλά υπάρχουν πολλές καθυστερήσεις
Αυτό το παιχνίδι σκότωσε το τηλέφωνό μου τόσο άσχημα και όλα ήταν άσχημα και χάλασε όταν επρόκειτο να κερδίσω ένα παιχνίδι. Έπρεπε να αναγκάσω να επανεκκινήσω το τηλέφωνό μου για να βγω από αυτήν την εφαρμογή. Όλα τα λουκάνικα ήταν αόρατα και εγώ ήμουν μόνο τρίχα. Απλώς πάρτε τα παλιά και καλύτερα.
χαλια
Πραγματικά ανυπομονούσα να παίξω αυτό το παιχνίδι, αλλά μόλις άνοιξα την εφαρμογή, όλο το παιχνίδι έσκαγε. Δεν ήταν η συσκευή μου γιατί είχα πλήρες internet. Προσπάθησα να κατεβάσω ξανά αυτήν την εφαρμογή και πάλι δεν λειτούργησε. Αυτοί οι προγραμματιστές έχουν φτιάξει τόσα πολλά καλά παιχνίδια στο παρελθόν, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι σκουπίδι. Δεν προτείνω αυτό το παιχνίδι σε κανέναν παίκτη ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ. Αυτό το παιχνίδι είχε τόσες πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορώ καν να παίξω αυτό το παιχνίδι. ΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΟ
είναι διασκεδαστικό και δεν υπάρχουν πολλές διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις είναι τόσο ενοχλητικές σωστά;
Ethnikon hēmerologion: tu etus. 1866 - Page 412 - Google Books Result
Μπρουχ όχι
Κολάει παααααραπολι και δεν μπορείς να παιξης😬😬😬😬😰😰☠️
Αυτό είναι φοβερό και εκπληκτικό παιχνίδι, αλλά τόσες πολλές διαφημίσεις για τα skins είναι τόσο αστεία 😂😂🤣🤣
Δεν μπορώ να παίξω πολύ καλά γιατί δεν προχωράει
Δεν με επιτρέψτε να το παίξω, ο χαρακτήρας είναι γλαφυρός που είναι τόσο καθυστερημένος
🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😾😾😾😾😾😾😾🙍♀️🤜🤜🤜🤜
Ξέρεις τι? Δεν θα βαθμολογήσω αυτό το παιχνίδι που δεν αποσπάσατε ούτε ένα αστέρι! Είπατε να διορθώσετε το σφάλμα σε αυτό το παιχνίδι αλλά όχι! Υπάρχει ακόμα ένα σφάλμα σε αυτό το παιχνίδι που δεν μπορώ να δω ούτε τον χαρακτήρα μου! Αλλά σας βαθμολογώ με 1 αστέρι γιατί δεν μπορώ να δημοσιεύσω αυτό το σχόλιο χωρίς βαθμολογία!
Το πρόβλημα σφάλματος που έχω με αυτό το παιχνίδι είναι η οθόνη, συνεχίζει να παρουσιάζει προβλήματα και δεν μπορώ να δω καν τον χαρακτήρα μου, παρακαλώ διορθώστε
Sausage Wars.io Trò chơi điện tử lqst
Battle of Warplanes: Airplane Games War Simulator. Δωρεάν ... Spinner.io Popular Wars. Δωρεάν. Flip the Gun! Δωρεάν ... Run Sausage Run Run. Δωρεάν
καθυστερημένο παιχνίδι με πολλές διαφημίσεις αλλά καλό παιχνίδι
Λατρεύω τα λουκάνικα!!! 🌭🌭🌭
Μου αρέσει η ιδέα... Αλλά δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι χωρίς το λουκάνικο μου και το παιχνίδι να σπάει συνεχώς.. Παίζω το παιχνίδι και την οθόνη ξαφνικά συνεχίζω να έχω πρόβλημα στην οθόνη φόρτωσης και στον διακομιστή.. Διορθώστε το
το μισώ!!!!!!! με τρελαίνει, υπάρχουν πολλές διαφημίσεις, οι εχθροί δεν πρέπει να κρατούν σφιχτά και να εκτοξεύουν, κάτι που εμείς οι παίκτες δεν έχουμε, και γενικά απόλυτο σκουπίδι και μακάρι να μην υπήρχε ποτέ αυτό!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Mondly: Ukraynaca Öğrenin Eğitim ofke
Ήταν ακριβώς σαν τρέξιμο με λουκάνικο, αλλά είναι τρισδιάστατο πώς σου έρχονται τέτοιες ιδέες! 10/10
Αυτό είναι μακράν το πιο αργό παιχνίδι, δεν μπορώ καν να παίξω. Πραγματικά κακό σφάλμα, αυτό πρέπει να διορθωθεί. Περίμενα πραγματικά να παίξω αυτό
Αυτή η εφαρμογή δεν λειτουργεί πολύ καλά. Υπάρχουν τόσα πολλά λάθη, επίσης, δεν μπορώ να παίξω, επειδή τα λάθη. Αν μπορούσα να βάλω μια φωτογραφία, θέλω να το κάνω.
Στην πραγματικότητα αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό γιατί μου αρέσει το πώς το τρελό εργαστήριο δημιούργησε το cheating tom ένα παιδικό παιχνίδι, αλλά κυριολεκτικά έφτιαξα ένα παιχνίδι αποκεφαλισμού, το λατρεύω, δεν το μισώ κάθε φορά, όπως 1:πμ 2:πμ κάθε φορά που μου άρεσε όταν τελειώσει η καραντίνα Έχω πολλά να πω στους φίλους μου για αυτό το παιχνίδι, οπότε σας ευχαριστώ πολύ
Λατρεύω το παιχνίδι, είναι περίεργο με ωραίους τρόπους και πραγματικά διασκεδαστικό, θα ήταν ωραίο αν υπήρχαν διαφορετικοί τρόποι λειτουργίας
Boo. Δεν μου αρέσει το παιχνίδι σου γιατί το μόνο που θέλουν είναι να με σκοτώσουν, όχι παίκτες. είναι κυριολεκτικά bots! τα ανόητα bots απλά με σκοτώνουν. όλα αυτά.